Algemene Voorwaarden

Over Exactime
Exactime b.v. verkoopt sinds 1963 stopwatches. Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Haaglanden. K.v.K. nummer: 27229539. BTW-nummer: NL009809843B01.

Prijzen en BTW
De prijzen in deze online-winkel zijn in Euro en exclusief 21% BTW en uitsluitend geldig in Nederland.

Verzendkosten
Uw bestelling wordt aangetekend via PostNL verstuurd. Wij berekenen hiervoor een vast bedrag van EUR 8.- per bestelling.

Betaling
U kunt uw bestelling op de volgende manieren betalen:
Per creditcard: Wij accepteren Visa, Mastercard en Ideal.
Per vooruitbetaling: Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening wordt uw bestelling verstuurd.
Naam van onze bank: ING Bank, IBAN NL28INGB 000.005.7134 BIC INGBNL2A. Rekeninghouder: Exactime b.v.

Reklames
Indien er iets mankeert aan het gekochte product, moet u dat binnen 5 dagen na ontvangst aan ons melden. Wij zorgen dan voor vervanging of reparatie, naar onze keuze. Gezien de kwetsbaarheid van onze producten, worden bestelde producten niet teruggenomen. Annulering van een bestelling is mogelijk zolang de bestelling nog niet verzonden is naar de afnemer.

Overig
Alle producten zijn nieuw. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen onaangekondigd te wijzigen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten.

Privacy
Wij verklaren dat de gegevens van de afnemer vertrouwelijk behandeld worden binnen ons bedrijf en nooit aan derden verstrekt worden.

Garantie
Alle goederen worden verkocht met 1 jaar onbeperkte garantie, d.w.z. dat bij gebreken waaraan de gebruiker geen schuld heeft, gratis gerepareerd wordt. Op batterijen en horlogebandjes is geen garantie.

Prices are exclusive of 21% sales tax. Tax-free delivery outside the European Community.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Tax-free levering buiten de Europese Gemeenschap.